Jump to content


Photo

Forum doing strange shit


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 plopboy

plopboy

    I'm from the, uh, Confidential Committee on Moral Abuses

  • Admin
  • 3,497 posts
  • Steam Profile

Posted 25 July 2010 - 11:10 AM

Why has the forum started doing this for me?

I click on a forum topic and this is presented ????

[attachment=6417:Untitled_1.jpg]

Why can't I see them just as following posts? I makes it really hard to read. As far as I know I haven't changed any settings??

#2 Willei

Willei

    This is what I think of games

  • Founding Member
  • 2,299 posts

Posted 25 July 2010 - 11:13 AM

Options > Display Mode > Swtich To: Standard

#3 plopboy

plopboy

    I'm from the, uh, Confidential Committee on Moral Abuses

  • Admin
  • 3,497 posts
  • Steam Profile

Posted 25 July 2010 - 01:20 PM

Thanking you kindly smile.gif

#4 Singho

Singho

    U CAN'T SEE MEEE!

  • Admin
  • 11,144 posts

Posted 18 August 2010 - 09:54 PM

I think, whenever there is more then 1 image in a post, I can't scroll down the page further then half of the first image. Just done the MK post. Posted it and I can't even scroll down the page for the rest of the images.

Using Chrome, keep getting the Kill\Wait pop up. Doesn't matter how long I wait it don't work.

#5 Chadruharazzeb

Chadruharazzeb

    Kosher burger - with cheese!!!

  • Full member
  • 3,504 posts

Posted 15 September 2010 - 07:17 AM

I have problems when I quote someone - can't seem to make any changes to what I've quoted to it makes it rather difficult to highlight the point I'm trying to reference. God damn it.

It's not my machine spazzing out either, it happens at work and at home.

#6 Adrock

Adrock
  • Admin
  • 2,810 posts

Posted 15 September 2010 - 03:52 PM

QUOTE(Chadruharazzeb @ Sep 15 2010, 08:17 AM) <{POST_SNAPBACK}>
I have problems when I quote someone - can't seem to make any changes to what I've quoted to it makes it rather difficult

It's not my machine spazzing out either, it happens at work and at home.


Hmmm, works ok for me.

#7 Chadruharazzeb

Chadruharazzeb

    Kosher burger - with cheese!!!

  • Full member
  • 3,504 posts

Posted 15 September 2010 - 05:25 PM

Actually, it's not just when I quote, it's whenever I use the full editor. Here in quick reply it's fine but if I go full fat I don't get any cursor and it all goes a bit screwy.

#8 Chadruharazzeb

Chadruharazzeb

    Kosher burger - with cheese!!!

  • Full member
  • 3,504 posts

Posted 18 September 2010 - 07:03 PM

Oddly this only happens in Firefox. On poxy IE the forum works fine.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users